#


Diensten

CQ-Link NV
De producten en/of diensten die bij CQ-Link behoren zijn: Internet Service Provider & Content Provider, Prepaid Wireless Internet Area. Naast deze diensten biedt CQ-Link totaaloplossingen voor het registreren van domeinnamen, het publiceren van professionele websites en voor het plaatsen van webadvertenties of banners op het portaal van De West in samenwerking met CQ-Link NV.

Internet Access

Voor de prijs van US$ 16.20 per maand ongelimiteerd op Internet.

U krijgt van ons een mailbox en 10MB ruimte op onze server. Uw loginnaam en password mag u zelf kiezen en de limiet hiervoor is 20 karakters.
Het enige wat u hoeft te doen is een klantenregistratie formulier invullen en u bent heel snel aangesloten.

Dus wordt lid en maak gebruik van onze unieke services.

Om lid te worden kunt u bij ons aan de Verl. Gemenlandsweg 151 tussen 8 am en 4 pm langs komen. U zal een inschrijf formulier moeten invullen en dan kunnen we beginnen aan uw ‘account’. Het aanmaken van een ‘account’ kan tussen 10 minuten en een uur duren. Dit zelfde kunt u ook doen bij onze ‘Branche’ Carib Computers aan de Heerenstraat 22. De openingstijden daar zijn 8 am – 4 pm.

Voor diegenen die niet in de Paramaribo omgeving wonen bieden we de mogelijkheid een formulier naar U te faxen.

Web-advertising

U kunt door middel van een Web-advertentie of banner op onze homepage uw product of dienst onder de aandacht brengen van een groot aantal bezoekers.

Alle banners komen op onze homepage te staan(www.cq-link.sr), en zullen daarom iedere bezoeker aan onze website ook direct opvallen. Indien u niet over een banner beschikt, kunnen wij deze voor u ontwerpen. De kosten hiervoor bedragen eenmalig US$ 75.00 per statische banner en voor een flash banner US$ 200

Tarieven Banners per maand

Soort Banner

USD per maand

Standaard Banner

200

Standaard Banner exclusief

500

Linker Verticale banner

100

Linker verticale banner exclusief

250

Rechter Verticale banner

50

Rechter Verticale banner exclusief

150

Detailbanner per categorie exclusief

200

The banner sizes (dit zijn pixel sizes)

For the sidebars (3 banners)

125×61  (2)

125×90  (1)

For the top (1 banners)

470×60

For in the post (1 banner)

320×240

#

#
#
#
#