#


Playoff-droom ZV Moksie voorbij

 

Playoff-droom ZV Moksie voorbij

Aan de playoff-droom van ZV Mok-sie is gisteren een einde gekomen. De ploeg won gisteren weliswaar met 6-3 van Five Stars FC in de HJ Group Futsal League, maar zag naaste concurrent FC Inter Nacional ook diens rivaal Styx/KG opzij zet-ten: 5-3. Door de zege van FC Inter Nacional blijft de regerend lands-kampioen met nog slechts één speelronde voor de boeg een voorsprong van vier punten op Moksie behouden. 

 

Nederlandse bondscoach onder vuur

Nederlandse bondscoach onder vuur


Bondscoach Guus Hiddink staat onder vuur bij Oranje. Nederland ging gisteren in Reykjavik in het EK-kwalificatieduel tegen IJsland met 0-2 onderuit en door de tweede nederlaag in drie kwalificatie-wedstrijden is het EK van 2016 ineens ver weg voor de nummer drie van het af-gelopen WK.

​The Lions en Linco zetten futsalleague op zijn kop

The Lions en Linco zetten futsalleague op zijn kop

The Lions en SCV Linco hebben afgelopen donderdag voor complete verrassingen gezorgd in de HJ Group Futsal League. De ploegen wonnen respectievelijk van regerend landskampioen FC Inter Nacional en zetten daarmee de hoofdklasse zaalvoetbalcompetitie op zijn kop. Eveneens gaven zij het kat-enmuisspel dat er al een tijdje gaande is verder vervolg. In dit kat-en-muisspel heeft zowel The Lions, Styx, ZV Mengao, Inter Nacional als ZV Moksie eens de leiding genomenSP1110_SP1110

 

Jeugdige schaakster Catherine Kaslan heeft WCM-titel op zak

Jeugdige schaakster Catherine Kaslan heeft WCM-titel op zak

De Surinaamse schaakster Ca-therine Kaslan heeft onlangs geschiedenis geschreven door tijdens het Festival Cen-troamericano y del Caribe 2014, een jeugdschaakfestijn voor spelers uit Centraal-, Midden-Amerika en het Cari-bisch gebied, semi-kampioen te worden in de U-12 klasse en de Women Candidate Master-titel (WCM) te halen.

The Lions weer op tweede plek

The Lions weer op tweede plek

The Lions heeft gisteren geen fouten gemaakt tegen Lengte Boys. De ploeg won in de HJ Group Futsal League met 11-2 en nam zodoende wederom de tweede plek over van Styx. De laatstgenoemde bezet nu de derde plaats, terwijl rege-rend landskampioen FC Inter Nacional vierde is. Zowel The Lions als Styx heeft 28 punten uit 14 partijen, waarvan acht werden gewonnen, vier gelijk gespeeld en twee verloren.

​Internacional bedacht op Mengao

 

Internacional bedacht op Mengao

door Roy Bruce

In de HJ Group hoofdklasse Futsal League staan vanavond drie interessante partijen op het programma. Het treffen tussen koploper FC Internacional en subkoploper ZV Mengao belooft een kraker te worden. Mengao kreeg op zondag 18 september een gevoelige klap te verwerken toen de ploeg op dat moment als nummer 1 met 7-3 klop kreeg van de toenmalige nummer 5, Styx/KG.

 

Surinaamse spelers doen niet onder in vriendschappelijke badmintontreffen

Surinaamse spelers doen niet onder in vriendschappelijke badmintontreffen

SP2309

Surinaamse badmintonspelers hebben in het afgelopen weekeinde aan het kortste eind getrokken tijdens een badminton-ontmoeting met Guyanese leeftijdsge-noten. De Guyanese spelers domineerden namelijk het Banks DIH Limited Gu-yana Classic International badminton-toernooi in de Cliff Anderson Sporthal. Het tweedagen durende toernooi, dat zondag afliep, bracht de Guyanese ploeg 11 gouden en twee zilveren medailles. Voor Suriname waren er zes gouden en er een aantal zilveren plakken wegge-legd, waarmee zij echter niet onderdeden voor de tegenstander.

Wielrenner Tjon En Fa dichter bij kwalificatie Olympische Spelen 2016

Wielrenner Tjon En Fa dichter bij kwalificatie Olympische Spelen 2016

Wielrenner Jaïr Tjon En Fa heeft een stap dichter bij kwalificatie voor de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro ge-zet. Tjon En Fa kwalifi-ceerde zich onlangs in Mexico voor de Panam Games 2015. Deze Pan-am Games, die volgend jaar in Toronto, Canada, plaatsvinden, bieden de mogelijkheid tot kwalificatie voor de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro.

Suriname ontwaakt uit U-20 WK-droom

Suriname ontwaakt uit U-20 WK-droom

De U-20 WK-droom is voorbij voor Suriname. De natio-nale U-20 selectie, die zich op Trinidad probeerde te plaatsen voor het Concacaf eindtoernooi, verloor giste-ren van Curacao. De eilandbewoners kwamen twee keer terug van een achterstand om uiteindelijk met 3-2 te ze-gevieren. Zowel Suriname als Curaçao is uitgeschakeld op het toernooi, terwijl gastland Trinidad en Cuba verder gaan. De twee landen gooi-den het gisteren op een akkoordje door 1-1 gelijk te spelen. Suriname verloor op de eerste speeldag met 1-2 van Trinidad na een 1-0 voorsprong, terwijl Cuba met 1-0 van Curacao won.

“Die trein begint in de tweede helft te lopen”

Yellow Birds pakt three-peat
“Die trein begint in de tweede helft te lopen”

#

#
#
#
#