#


​ Vermoedelijk van misdrijf afkomstige Iphone in beslag genomen

Vermoedelijk van misdrijf afkomstige Iphone in beslag genomen

 

Een man is in het afgelopen weekeinde aangehouden met een Iphone in zijn bezit. Deze verdachte wil niet verklaren hoe hij aan de Iphone gekomen is. Opmerkelijk aan dit apparaat is dat de teksten daarin in het Chinees geschreven zijn. De politie vermoedt dat deze Iphone is buitgemaakt bij een diefstal, inbraak of beroving en dat de benadeelde vermoedelijk van Chinese afkomst is. Benadeelden kunnen vanaf maandag tot en met vrijdag tussen zeven uur in de morgen en drie uur in de middag in contact treden met de afdeling Zware Criminaliteit op het politiebureau De Nieuwe Haven op de telefoonnummers: 402736 of 403645.

 

Kappartij te Ephraïmszegen

 

Aan een man met de initialen M.E. zijn gistermiddag ettelijke keren met een houwer kapwonden toegebracht. Het slachtoffer M.E. is onder ander gekapt aan zijn hoofd en zijn arm. In verband met deze kappartij is de 23-jarige A.H. en de 19-jarige M.D. aangehouden en in verzekering gesteld. M.E. en een nicht van de twee verdachten leven al enige tijd in onmin met elkaar. De ruzie laaide op toen de nicht van de verdachten een schutting bouwde tussen haar woning en die van M.E. M.E. maakte een gedeelte van de schutting kapot, omdat hij de mening was toegedaan dat de schutting werd opgetrokken over een pad dat toegang verschaft tot zijn woning. Op een gegeven moment zou M.E. een schop hebben gepakt, waarna hij M.D. met de steel van de schop een slag zou hebben toegebracht aan diens arm. M.D. en zijn broer A.H. die met een houwer gewapend was, hebben M.E. toen aangevallen, waarbij hij gekapt werd. M.E. mocht na medische behandeling naar huis. De zaak is in onderzoek bij de politie van Santodorp.

 

 

 

 

 

 

 

Voetganger overleden na aanrijding

 Voetganger overleden na aanrijding

 De 42-jarige voetganger Aileskoemar Bansie is zaterdagavond door een auto aangereden en is kort daarna ter plaatse overleden. De aanrijding vond plaats aan de Tout Lui Faut Kanaalweg. Bansie zou, aldus een verklaring van de politie, de straat zijn overgestoken zonder goed uit te kijken. Bansie is de 8e voetganger voor dit jaar, die in het verkeer is omgekomen.

 

Fietser doodgereden

 De 52-jarige fietser Jaswan Sieuwpersad is gisterochtend doodgereden op de weg naar Mariënburg (Commewijne). Het slachtoffer werd van achteren aangereden door een 37-jarige automobilist. Na de aanrijding is het slachtoffer een aantal meters meegesleurd door de auto. De automobilist is toen doorgereden en heeft zich niet lang daarna aangemeld bij de politie. Hij bleek daarbij onder invloed van alcohol te verkeren. Sieuwpersad is ter plaatse overleden. Hangende het onderzoek is het rijbewijs van de autobestuurder ingevorderd en  is hij in verzekering gesteld. Jaswan Sieuwpersad is de 2e fietser voor dit jaar, die in het verkeer is omgekomen. Het aantal verkeersdoden over 2012 staat nu op 47.

 

 

 

Braziliaan verongelukt

Politieberichten

Braziliaan verongelukt
De vermoedelijk 30-jarige Braziliaan genaamd Freitosha Alvis is op zaterdag 23 juni verongelukt te Apomatapoe in het district Sipaliwini. Alvis bestuurde een ATV  die over de kop sloeg. Bij dit incident  kwam Alvis onder het voertuig terecht en raakte zodanig gewond dat hij ter plaatse is overleden.

Inbrekers overgieten slachtoffer met heet water
De politie laat in een persbericht weten, dat twee gemaskerde mannen vanmorgen tijdens een inbraak een vrouw met heet water overgoten. Een gezin bestaande uit man, vrouw en 3 minderjarige kinderen is vanochtend in zijn woning aan de Mariestraat door twee inbrekers overrompeld. De criminelen konden het huis binnendringen door de achterdeur te forceren. Zij waren gemaskerd en gewapend. De slachtoffers werden gekneveld en mishandeld door de criminelen. De man heeft klappen moeten incasseren, terwijl de vrouw ernstige brandwonden heeft opgelopen, daar de criminelen haar ettelijke keren met heet water overgoten. De indringers hebben geldbedragen in Surinaamse dollar en vreemd geld buitgemaakt. De slachtoffers zijn voor medische behandeling naar het ziekenhuis overgebracht. De vrouw is ter observatie opgenomen. De kinderen zijn ongedeerd gebleven. Informatie die kan leiden tot oplossing van deze brute woninginbraak kan worden doorgespeeld aan de recherche van  Geyersvlijt of aan de politie van het dichtstbijzijnde politiebureau.

Gasfles vliegt uit distributiewagen en ontploft
Tijdens de levering van 28 lbs gascilinders bij een winkel te Combé is  één van de cilinders tot ontploffing gekomen. Deze gasfles vloog uit de laadbak van de toeleveringswagen de lucht in en kwam uiteindelijk terecht op een erf aan de Alexander Samuelsstraat. De  Alexander Samuelsstraat  is een zijstraat van de Weg naar Ma Retraite. Een vrouw die op het adres aan de Alexander Samuelsstraat  woonachtig is maakte contact met de politie om door te geven dat de gascilinder op haar achtererf beland was. De vrouw noch haar woning is geraakt door het projectiel. Door de ontploffing is de onderkant van de gasbom voor een grootdeel opengescheurd.

Geldbedragen gevonden bij nader onderzoek Tout Lui Faut

Politieberichten

Geldbedragen gevonden bij nader onderzoek Tout Lui Faut
Op de locatie waar de afgelopen week aan de Tout Lui Fautkanaalweg de verdachten Goddard, Amzink,Burleson en Harryson gedood zijn is door een speciaal samengesteld politieonderzoeksteam SRD.11.000, aangetroffen en in beslag genomen. Dit team is bezig met een onderzoek, dat betrekking heeft op het schietincident in kwestie en de betrokkenheid van de verschillende personen bij de criminele bende. De staat, waarin de bundels bankbiljetten zijn aangetroffen doet vermoeden, dat deze bundels enige dagen op de plekken hebben gelegen, waar ze gevonden zijn. Zo was het  geld al ten prooi gevallen aan  weersinvloeden en van  insecten. Na de vondst van het geld zijn politierekruten ingezet om het gebied uit te kammen op zoek naar zaken, die mogelijk van belang zouden kunnen zijn voor het onderzoek.

Betaling met vals geld
Twee mannen zijn afgelopen zondag aangehouden en ingesloten omdat zij betalingen pleegden met valse  bankbiljetten van vijftig euro. De zaak is in onderzoek bij de afdeling Fraude van de politie.

Inbrekers  mishandelen en elektrocuteren slachtoffers
Een gezin,bestaande uit vader,moeder en dochter, is vanochtend door twee inbrekers overrompeld in hun woning aan de Martin Luther King Weg. Buitgemaakt werden een geldbedrag in euro’s een geldbedrag  in Surinaamse dollars en een computerkast. De inbrekers waren gewapend met een mes, een breekijzer en vermoedelijk een “stun gun”
(apparaat waarmee stroomschokken kunnen worden toegediend) Het gezin is mishandeld door de criminelen. De moeder en  dochter zijn zodanig op hun hoofd geslagen, dat zij barstverwondingen hebben opgelopen;terwijl de vader geëlektrocuteerd is. Het gezin is opgenomen in een ziekenhuis.

Opgespoorde loopt politiebureau binnen

De 27jarige Rawin Dewnarain alias “Baiwa” of Wanson heeft zich gisteravond aangemeld op het politiebureau te Nieuw Nickerie.  Dewnarain werd opgespoord, omdat hij verdacht wordt van diefstal door middel van geweldpleging en diefstal door middel van geweldpleging in vereniging. Hangende het onderzoek is hij aangehouden en ingesloten.

Een jaar cel voor inbraak Star Shoes

Een jaar cel voor inbraak Star Shoes

De verdachte Sjaak F.werd in de nacht van 2 naar 3 no-vember 2011 op heterdaad betrapt tijdens het inbreken in Star Shoes. Zes jaar gele-den benadeelde hij op de-zelfde manier deze zaak, en was toen ook op heterdaad betrapt. De rechter vonniste hem tot een jaar celstraf. El-ke keer wanneer hij inbrak bij Star Shoes klauterde hij via een witte ijzeren poort via het Valliants Plein op het dak van Chee’s Juwelier. Via dit dak verplaatste hij zich verder naar de daken van zo-wel Star Shoes als Ketmien en benadeelde hij ze op deze manier. Hij had dit keer iemand gevraagd om voor hem op de uitkijk te staan, maar die schakelde de politie in, terwijl hij met de inbraak bezig was. Mr.Hermelijn vroeg aan de rechter om haar cliënt een verplichte begelei-ding te doen ondergaan. Hij is namelijk drugsverslaafde en verklaarde dat hij de in-braken deed om drugs te ko-pen. Slechts enkele gestolen goederen zijn bij hem terug-gevonden, omdat hij de rest waarschijnlijk reeds ver-kocht had om zijn drugsbe-hoefte te bevredigen. De rechter vroeg aan de ver-dachte waarom hij drugs ge-bruikt en deze gaf aan dat de scheiding van zijn ouders hem zwaar op de maag ligt. Op 12 jarige leeftijd kreeg hij te maken met de schei-ding en als jongste kind van het gezin heeft hij het nooit kunnen verwerken. De rech-ter wees hem erop dat zijn overige broers en zusters geen drugsgebruikers zijn geworden, maar hij wel. Het verplichten van begeleiding om van de drugs af te komen zal slechts werken als hij zelf wil. Vaker wordt veroor-deelden die plicht opgelegd maar er komt niets van te-recht, omdat ze niet meewer-ken daar ze niet echt willen. De rechter adviseerde de verdachte zelf naar Bureau Alcohol en Drugs te gaan in-dien hij echt wil veranderen. De eis van de ovj en de door haar geleverde bewijzen werden overgenomen door de rechtspreker. = =

Gewapende rover in kraag gevat

De politie heeft de van gewapende roof verdachte Humphrey Poina in de kraag gevat. De man is in ver-zekering gesteld. Hij wordt ervan verdacht in februari dit jaar vier mannen in de wijk Abrabroki onder bedreiging van een vuistvuurwapen van geld, mobieltjes en sieraden te hebben beroofd. Na hun dure spullen te hebben af-gepakt ging Poina volgens de politie ook nog ervandoor met de auto van een van de mannen. Het voertuig is nader-hand onbeheerd teruggevoden. Bij zijn aanhouding eind vorige week had de verdachte het wapen met scherpe pa-tronen in zijn bezit. Politie zoekt doodrijder De politie zoekt naarstig naar de autobestuurder die zaterdag jongstleden omstreeks 20:00 uur een dodelijke aanrijding heeft veroorzaakt aan de Indira Ghandiweg ter hoogte van de Vier Kinderenweg. De voetganger Chanderdew Bansi (49) werd van achteren aange-reden en liep zodanige letsels op dat hij later dezelfde avond in het ziekenhuis is over-leden. Zijn dood brengt het aantal verkeersdoden voor dit jaar op 32. Na de aanrijding liet de veroorzaker het slachtoffer in hulpbehoevende toestand achter en reed weg. Nu vraagt de politie de hulp van de gemeenschap om de doodrijder te achterhalen. Informatie die kan leiden tot het achterhalen van de autobestuurder of de wagen kan worden doorge-speeld aan de Verkeersunit van Wanica op het telefoonnummer 582205 of aan de Centrale Meldkamer.

Politieberichten 3-6-2012

Politieberichten

B.I.D. stuit op 39 kg cocaïne
Het Bestrijding Internationale Drugshandel Team (B.I.D. team) heeft op zondag 3 juni in twee afzonderlijke gevallen 8 passagiers aangehouden, nadat cocaïne in hun bezit werd op de J.a. Pengel Luchthaven aangetroffen. In het eerste geval is een 34-jarige vrouw J.G. aangehouden toen in haar reiskoffer 1725 gram cocaïne werd aangetroffen. De drug was verstopt in een zogenaamde dubbele bodem van de koffer. In het tweede geval is een gezin bestaande uit vader, moeder, vier minderjarige kinderen en een zwager aangehouden. Zij zijn aangehouden, nadat in cocaïne geïmpregneerde kledingstukken en hangmatten in hun reiskoffers werden aangetroffen. De geïmpregneerde kledingstukken en hangmatten hebben een totaal gewicht van 38.6 kilogram. De politie-speurhonden hebben in beide gevallen ervoor gezorgd, dat de cocaïne in de reiskoffers werd ontdekt. Alle verdachten en de drug zijn voor verder onderzoek overgedragen aan de Anti- Narcotica Brigade. Intussen  is J.G. in verzekering gesteld. Voor wat het gezin betreft zijn de vader, de moeder en de zwager in verzekering gesteld. De minderjarige kinderen zijn bij familieleden ondergebracht.

Schiet-en steekpartijen  in het weekeinde
Een 27-jarige man is gistermiddag aan de Nieuw Weergevondenweg neergeschoten door een andere man, die bij hem bekend is als Koetie. De verdachte verliet de plaats des onheils met een roodgelakt voertuig. Het slachtoffer werd in zijn onderlichaam geraakt. De politie beschikt nog niet over informatie over de toestand van het slachtoffer. Gisteravond  is een 19-jarige jongeman ettelijke keren met een scherp voorwerp gestoken door een andere jongeman op de hoek van de Rome- en de Portugalstraat. Het slachtoffer is in zijn bovenlichaam geraakt en is voor medische behandeling opgenomen in het ziekenhuis. De verdachte heeft zich nog dezelfde avond aangemeld bij de politie. Daags daarvoor werd de 24-jarige Braziliaanse vrouw Luciana Alves te Alimoni te Grankreek achter het stuwmeergebied doodgestoken door een Braziliaanse man. Gebleken is, dat de man  een vaste klant was van de vrouw, die commerciële sekswerkster was in dat gebied. Op de bewuste avond kreeg het tweetal onenigheid, waarbij de man een mes te voorschijn haalde. Hij bracht Luciana een steek toe in haar rechter borststreek, waardoor zij ten gevolge van de opgelopen verwonding ter plaatse kwam te overlijden. De verdachte, die bekend staat als Pelado, is voortvluchtig. Het ontzielde lichaam van de vrouw is voor sectie in beslag genomen. Deze zaak wordt door de politie van Brokopondo overgedragen aan de recherche van Geyersvlijt.

Veroorzaker aanrijding doet valse aangifte

De 21-jarige A.G. deed zondagmorgen omstreeks 02.55 uur aangifte bij de politie van Meerzorg van een roofoverval, waarbij er op hem zou zijn geschoten. Gebleken is, dat A.G. niet overvallen is, maar de veroorzaker is van een aanrijding. Op zaterdagavond verliet hij zijn woning om uit te gaan. Van zijn moeder mocht hij niet laat thuiskomen. Echter had hij op de terugweg vermoedelijk te diep in het glaasje gekeken. Aan de Martin Luther Kingweg reed hij tegen een mast op, maar reed door. Te Commewijne ± 1 km verwijderd van de politiepost Meerzorg, verloor hij vermoedelijk de controle over de besturing van zijn voertuig. Hij botste vervolgens tegen twee pilaren. Na deze botsing deed hij zijn woning aan en om te ontkomen aan de straf van zijn moeder, hield hij zijn huisgenoten voor overvallen te zijn. A.G. werd terstond door één der huisgenoten gebracht naar het station voor het doen van aangifte. Na met een politievoertuig vervoerd te zijn naar de Spoed Eisende Hulp, werd hij na medisch te zijn behandeld heengezonden. Na een ingesteld onderzoek door de politie kwam hij omstreeks 07.15 uur terug op zijn verklaring en gaf toe niet te zijn overvallen, maar tegen enkele pilaren en/of masten te zijn opgereden.

Lijk bejaarde man in woning aangetroffen
De politie van Lelydorp heeft vanmorgen na een melding van buurtbewoners het ontzielde lichaam van een bejaarde man in zijn woning aan de Indira Gandhiweg no.853 aangetroffen. Een ingeschakelde arts constateerde de natuurlijke dood. Volgens een familieboekje, dat in de woning is aangetroffen moet het gaan om de 63-jarige Ramnath, Krishna Persad. Hij was alleenstaand. Familieleden of zij die denken deze man te hebben gekend worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van Lelydorp.

Dieven aangehouden
De politie kreeg vanmorgen een melding, dat er dieven bezig waren in te breken in een woning op de hoek van de Hortensia- en de Zonnebloemstraat. Bij aankomst zag de politie twee verdachten uit de woning komen. Bij het zien van de politie zette de verdachten het op een lopen. De wetsdienaren zette de achtervolging gelijk in en loste waarschuwingsschoten om het tweetal tot andere gedachten te brengen. Hierbij werd de 27-jarige oudbekende van de politie L.V. en de 26-jarige S.L. aangehouden. Ze zijn samen met de  gestolen goederen overgedragen aan de recherche van bureau De Nieuwe Haven.

Politieberichten Verkeersongeval in Coronie

Politieberichten

Verkeersongeval in Coronie
De 27-jarige autobestuurder Steven Feller is gistermiddag bij een verkeersongeval om het leven gekomen. Dit ongeval vond plaats aan de Johannes Kraagweg te Coronie. Feller kwam met zijn auto tegen een elektriciteitsmast aan,die door de klap in tweeën brak.. In het voertuig zaten nog drie jongemannen, namelijk de 28-jarige R.S., de 17-jarige O.R. en de 17-jarige B.B. Feller is ter plaatse overleden. O.R. en B.B. zijn ernstig gewond geraakt en zijn ter verpleging opgenomen in het ziekenhuis. Steven Feller is de 27e verkeersdode voor dit jaar.

Man verdronken in kanaal
De 42-jarige Iwan Felter is op woensdag 23 mei in een kanaal nabij de  plantage John in het district Coronie verdronken. Het ongeval vond plaats in de vooravond. Uit onderzoek is gebleken,dat  Felter aan het borrelen was toen hij op een gegeven moment het besluit nam om in het kanaal te gaan zwemmen. Hij verdween toen in de diepte. Niet lang daarna is het gelukt om zijn ontzielde lichaam te bergen.

Rovers aangehouden
De 25-jarige Dwight G. en de 19-jarige Regilio van B. zijn vanochtend door een opsporingseenheid van de politie aangehouden. Kort voor hun aanhouding probeerden zij  een taxi chauffeur te beroven in de Petrusweg te Pontbuiten. Voorlopig onderzoek heeft naar voren gebracht,dat de verdachten de taxi bij een taxi bedrijf besteld. Regilio van B nam toen plaats naast de chauffeur; terwijl Dwight G. achterin de auto plaats nam. In de Petrusweg aangekomen kreeg  de chauffeur van achteren een stroomstoot toegediend  tegen zijn nek. Gelijk daarna moet hij zijn vastgegrepen door Regilio. Het gelukte de chauffeur om zich uit de greep van Regilio te bevrijden en uit zijn auto te vluchten. Regilio nam plaats achter het stuur en reed de chauffeur achterna. Op dat moment was één der surveillance eenheden van de politie in de directe nabijheid en ging af op het hulpgeroep van de chauffeur.  Bij het zien van de politie reed Regilio de auto in een trens en vluchtte weg. Dwight is in de auto aangehouden;terwijl Regilio niet lang daarna in de omgeving is aangehouden, door een andere politie-éénheid, die assistentie was gaan verlenen. In de auto werden aangetroffen een gaspistool en een “stun gun”. Een “stun gun”is een zelfverdedigingsapparaat, dat stroomstoten produceert. De verdachten zijn overgedragen aan de politie van het bureau Latour.

Bromfietser overleden

De 24-jarige bromfietser Marco Balgobind heeft een botsing  aan de Graderweg te Waldeck in het district Nickerie  niet overleefd. Balgobind kwam in botsing met de 20-jarige bromfietser D.R., die uit tegenovergestelde richting kwam aangereden. Balgobind is kort na de botsing ter plaatse overleden, terwijl D.R. met zijn duorijder met de ambulance vervoerd zijn naar het ziekenhuis. Voorlopig onderzoek doet vermoeden, dat D.R. onder invloed van alcohol reed en dat hij de veroorzaker van de botsing moet zijn geweest.

Winkelier met eigen wapen gedood

Winkelier met eigen wapen gedood

De Chinese winkelier Zeng Guoxo (44) die zijn zaakje heeft aan het Afobakka stuwmeer  (Brokopondo), is gisteravond omstreeks 22:30 uur door een dorpeling uit de omgeving doodgeschoten. Het schot kwam evenwel uit het vuistvuurwapen van de winkelier zelf. Volgens het verslag van de politie waren de twee verwikkeld in een hevige woordenwisseling voordat het schot viel. Het slachtoffer was vrijwel op slag dood. De schutter, PG (35), is na het schietincident door de plaatselijke politie aangehouden en inmiddels naar Paramaribo overgebracht. Hij is aldus politieinspecteur Drohpatie Ramkhelawan van de afdeling Voorlichting en Publiciteit in verzekering gesteld. Het wapens is achterhaald en in beslag genomen. Politie rechercheurs en eenheden van de forensische politie deden vandaag nog onderzoek op de plek waar de dode is gevallen. Volgens het relaas zat de latere schutter in de winkel zat te borrelen. Hij zou de winkelier op gegeven moment hebben gevraagd om hem gratis een sigaret te geven. Toen de winkelier dat weigerde, raakten de twee in een woordenwisseling waarna de man naar buiten ging om vervolgens de winkel met stenen te bekogelen. De winkelier pakte zijn vuurwapen, stapte daarmee uit de winkel en trad de man tegemoet. De twee raakten in een worsteling waarin PG de winkelier hem het wapen afhandig maakte en hem doodschoot.

Scholier overvallen en beroofd

De 12-jarige scholier A.N. is hedenmorgen omstreeks 07.30 uur overvallen en beroofd door 4 manspersonen aan de Indira Gandhiweg te Lelydorp. A.N., die op weg was naar school zag op loopafstand ter hoogte van de handelszaak”Golden Wings” een zwartgelakte personenauto met enkele mannen erin geparkeerd staan, terwijl aan de rechterzijde van de weg een man een sigaret stond te roken. Toen A.N. het voertuig dicht genaderd was, stak de rokende man de weg over en greep hem vast. De scholier werd  vervolgens in het voertuig geduwd. Het viertal reed vervolgens met hem weg richting Paramaribo. Terwijl het slachtoffer tussen de mannen zat, zag hij op een bepaald moment een vuistvuurwapen steken uit de broekzak van één hunner. Onder bedreiging moest hij zijn schooltas afstaan. Vervolgens werd er uit zijn broekzak zijn schoolgeld groot SRD 25,= weggenomen. Ter hoogte van politiebureau De Nieuwe Haven werden zijn “Nike” sportschoenen van zijn voeten verwijderd. Aan de Zwartenhovenbrugstraat nabij de Dokter Sophie Redmondstraat, werd hij uit het voertuig geduwd. Het slachtoffer begaf zich gelijk hierna naar de politie van Ressort Centrum waar een aangifte is opgenomen. De verdachten zijn vooralsnog voortvluchtig.

Man vlucht weg met achterlating van smokkelwaar

Politieberichten

Man vlucht weg met achterlating van smokkelwaar

Onlangs is door de afdeling Fraude een man aangehouden en in verzekering gesteld. Deze man wer op heterdaad betrapt toen hij een partij smokkelwaar bestaande uit sigaretten en alcoholische dranken bij een handelszaak ging afleveren. Bij het zien van de politie vluchtte hij weg met achterlating van zijn bus met smokkelwaar. Naderhand is deze man in vrijheid gesteld nadat hij afstand had  gedaan van de gesmokkelde sigaretten en drank en ook nog een boete van SRD.10.000,- had betaald. Het binnensmokkelen van goederen of handel drijven in smokkelgoederen is een economisch delict .

Grote partij sigaretten en sigaren vernietigd
De afdeling Fraude heeft op zaterdag 19 mei een grote partij in beslag genomen sigaren van de merken “Cheyenne” en “Blackstone”vernietigd. De vernietiging vond plaats door middel van verbranding. Het gaat hier om smokkelwaar, omdat voor deze sigaren geen invoerrechten en accijnzen waren betaald. Wie goederen naar Suriname smokkelt maakt zich schuldig aan een economisch delict. De waarde van de vernietigde sigaren is iets meer dan SRD 3.000.000,-. De vernietiging vond plaats onder leiding van de officier van Justitie mr. Elgin.

Slachtoffer steekpartij overleden
De 44-jarige Chitreganesh Gobind is afgelopen vrijdag in het ziekenhuis overleden ten gevolge van een steekverwonding. Op zaterdag 21 april moet Gobind door de 57-jarige A.D. met een scherp voorwerp zijn gestoken in het bovenlichaam. Gobind raakte zwaar gewond en werd opgenomen in het ziekenhuis. De steekpartij vond plaats aan de Vioolstraat en was het gevolg van een woordenwisseling tussen het slachtoffer en de verdachte.Na intensieve opsporing is de verdachte A.D. in de vroege ochtend van 24 april door de politie aangehouden en in verband met het onderzoek in verzekering gesteld. A.D. heeft de Nederlandse nationaliteit.

4 Vermoedelijke dieven aangehouden
Vier jongemannen zijn afgelopen zaterdag in de vroege ochtend aangehouden nabij de kruising van De Nieuwe Grondweg en de Pandiet Paltan Tewarieweg. Zij werden aangehouden nadat de auto waarin zij zaten, door de politie was klemgereden. Zij worden ervan verdacht een man te hebben beroofd nabij de kruising van de Welgedacht- A Weg en de Indira Gandhiweg. Daarbij moeten zij een geldbedrag van het slachtoffer hebben weggenomen. De jongemannen zijn kort na de beroving aangehouden. De jongste is 15 jaar en de oudste 25 jaar. Hangende het onderzoek zijn zij in verzekering gesteld.

Verdachten kort na beroving aangehouden

Politieberichten

Verdachten kort na beroving aangehouden
De politie heeft woensdagavond omstreeks 19.40 uur twee verdachten aangehouden aan de Jan Zweersstraat. Kort daarvoor hadden zij een dame beroofd van haar gouden halsketting.  De diefstal vond plaats aan de Albergastraat en de verdachten waren gezeten op een bromfiets. Hangende het onderzoek zijn ze door de politie van Uitvlugt in verzekering gesteld. Het slachtoffer kon weer over haar goed beschikken.

Verdachte verwond tijdens aanhouding
De 28 jarige verdachte M.P. liep gistermorgen omstreeks 03.20 uur tijdens zijn aanhouding twee schotverwondingen op aan zijn benen. De verdachte werd samen met een kompaan op heterdaad betrapt tijdens een inbraak in een woning aan de Mangolaan. De politie die snel ter plaatse was, moest vuurwapengeweld aanwenden  om de verdachten te kunnen aanhouden. Daarbij is M.P. geraakt, terwijl zijn metgezel nog voortvluchtig is. Per ontboden ambulance is M.P.  vervoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp, waar hij onder politiebewaking in het ziekenhuis is opgenomen. De politie van Geyersvlijt heeft de zaak in onderzoek.

Steekpartij aan de Waterkant

Bij een steekpartij woensmiddag aan de Waterkant liep de 29jarige M.C. ter hoogte van zijn hals een steekverwonding op. Gebleken is, dat het slachtoffer een woordenwisseling had kregen met een andere man. Dit mondde uit in een vechtpartij, waarbij M.C. een steekverwonding met een scherp voorwerp werd toegebracht. Per ontboden ambulance werd de man vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp, waar hij na medisch te zijn behandeld is heengezonden. De verdachte, die bekend is bij het slachtoffer, wordt door de politie van ressort Centrum opgespoord.

#

#
#
#
#